.

.

Marita Odh 

Jag  heter Marita Odh och är född 1944, bosatt i Åkersberga ,Österåkers kommun. 

Född i Tammerfors , Finland.              

Genom min utbildning till modist  i tidiga tonåren, så blev min känsla för färg och form tidigt utvecklad. 

Största delen av mitt yrkesverksamma år (ca.30) arbetade jag inom vården med sjuka barn.

Under tiden studerade jag alternativa massage tekniker. Genom min sjukdom, Fibromyalgi sökte jag medvetet att bli frisk, få tillbaka energin att orka leva det aktiva livet jag önskade.

 

Min utbildning till Dipl. Chakraflödesterapeut visade sig vara en fantastisk behandlingsform för att komma åt våra blockeringar i energiflöden och öppna upp för den vitaliserande livskraften. Genom livserfarenhet har jag lärt mig att bli en lyhörd lyssnare och varm medmänniska, som kan stötta andra i deras strävan att må bättre, komma vidare och upptäcka nya möjligheter i livet.

 

Min första kontakt med målning var genom NHR ”att måla i olja”, men mina försök att måla av kort eller bild visade sig vara omöjligt. Råd från läraren var att skaffa stora penslar och låta färgerna flöda fritt. Genom målningen kom jag i kontakt med min kreativa skapar kraft som visade sig vara dold under massa krav och måsten. Idag är jag självlärd konstnär och målningen är som meditation för mig. Jag har haft några egna utställningar i Stockholm.

Min vision är att skapa en kreativ och inspirerande miljö för alla, utifrån sin egen förutsättning. Jag började 2007 med en målargrupp i Frigörande målning i samarbete med vuxenskola och Fontänhuset i Jakobsberg och från 2011 med föreningen Kliver och fortsätter från 2014 med Järfälla kommun. 2011 startade jag "Skapande målarverkstad" på Västerorts Yoga & Rehabcenter.


Boka en Virtualiserande och energigivande chakraflödesmassage eller prova på öronsljusbehandlingen som på et skonsamt sätt 

behandlar besvär med öronvax och ger en skön avslappnande stund. 


Bokning gör du på tel: 0736-99 14 27